Politica de retur

Beneficiati de o perioada de 30 zile de la momentul primirii produsului pentru stabilirea naturii, caracteristicilor si functionalitatilor produsului, asa cum ati face-o daca ati achizitiona un produs dintr-un magazin fizic.

Daca nu sunteti multumit de produs aveti dreptul de a va retrage dintr-un contract la distanta, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere. Astfel, va puteti exercita dreptul de retragere printr-o declaratie clara in acest sens (ex: email la umme.bucharest@gmail.com), prin intermediul contului de client (dupa caz) sau prin intermediul formularului de retragere, transmisa in maxim 30 zile de la data la care ati intrat in posesia produsului.

In urma notificarii dumneavoastra, noi vom face o cerere de ridicare, astfel incat, in ziua urmatoare, un curier sa se deplaseze la adresa dumneavoastra.

Va trebui sa returnati produsul in decurs de cel mult 30 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia de retragere din contract si vi se va percepe costul transportului returnarii produsului, magazinul online Umme neangajandu-se sa suporte acest cost. In cazul in care solicitati retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returnati si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.